HOME
Concerten
Contactformulier
Bestuur
Dirigent en Pianist
Lidmaatschap
Foto- en filmalbum
Gastenboek
Interessante links
Leden

 

Wat betekent het lidmaatschap van Zang en Vriendschap Oisterwijk

 

Als lid van ons koor verplicht u zich om regelmatig deel te nemen aan de wekelijkse repetities. Enkele keren per jaar wordt een concert gegeven. Het is de bedoeling dat u in principe ook daar aan deelneemt.

 

Repetities

De repetities zijn wekelijks op dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in de Voorhof, Kerstraat 64 te Oisterwijk.. Tussendoor is er een pauze van 21.00 tot ca 21:15 uur.

 

Lid worden

In principe is het voor iedereen mogelijk om lid te worden. Het is wel belangrijk dat u een beetje kunt zingen en notenkennis is handig, maar niet noodzakelijk. De contributie bedraagt 20 Euro per maand.

Iedereen heeft de mogelijkheid om als gast van ons koor op repetities enkele keren te komen luisteren. Als u dat zelf wilt kunt u ook deelnemen aan de repetitie. Op die manier heeft u de kans om te kijken, te luisteren en te beoordelen of ons koor u aanspreekt.

 

Stemtest

Als u na enkele weken interesse heeft om lid te worden dan zal door de dirigent een stemtest afgenomen worden om te bepalen binnen welke stemgroep u het beste tot uw recht komt. Bij de stemtest is ook altijd een lid van de muziekadviescommissie aanwezig.

 

Meer informatie nodig

Als u meer informatie wenst dan kunt u contact opnemen met één van de leden van het bestuur.

 

Nu al lid worden? Dat kan via het inschrijfformulier, dat hier te downloaden is.

 

Tot ziens bij Zang en Vriendschap Oisterwijk

Top